Отримання паспорта в колонії - крок до нового життя

Отримання паспорта в колонії - крок до нового життя

Отримання паспорта в колонії - крок до нового життя

Одним із важливим етапів підготовки засуджених до звільнення, є  момент, який суттєво позначається на подальшому житті звільнених на волі, а саме, отримання ними паспорта громадянина України.

Тому, Міграційна служба Тернопільської області продовжує активну співпрацю із державними установами виконання покарань, розташованих на території області.

Відтак, з метою ефективної організації співпраці та реалізації прав громадян України, які засудженні до позбавлення волі, у приміщенні державної установи  "Збаразька виправна колонія (№63)" відбулась робоча зустріч начальника Збаразького РВ УДМС у Тернопільській області Олександри Лабінської із керівництвом установи.

Під час зустрічі були обговорені основні питання у напрямку взаємодії для подальшої ефективної співпраці по документуванню засуджених.

Олександра ЛАБІНСЬКА надала фахову консультативну допомогу у напрямках паспортної та міграційної роботи, зокрема щодо процедури документування внутрішнім паспортом у вигляді ID-картки, порядку проведення заходів щодо ідентифікації особи, встановлення факту належності до громадянства України за відсутності підтверджуючого документу категорії осіб, які відбувають покарання.

У ході зустрічі проведено прийом засуджених з особистих питань в форматі індивідуальних та групових бесід. На задані запитання засуджені отримали вичерпні відповіді.

Управління ДМС у Тернопільській області