Міграційний рейд на узбережжі моря та у центрі міста Одеси

Міграційний рейд на узбережжі моря та у центрі міста Одеси

Міграційний рейд  на узбережжі моря та у центрі міста Одеси

Протягом 16 та 17 липня 2021 року  працівниками відділу міграційного контролю ГУ ДМС України в Одеській області   спільно з співробітниками міграційної поліції ГУ НП в Одеській області та військовослужбовцями Національної гвардії було здійснено міграційну перевірку на дотримання іноземцями міграційного законодавства України.

Внаслідок перевірок виявлено  3-х порушників  законодавства України, з яких один є громадянином Туркменістану, 2 -  громадяни Російської Федерації.

Під час перевірки документів у іноземців, один з порушників намагався непомітно  викинути предмет схожий  на зброю (пістолет) та на вимогу пред’явити документи іноземці не надали паспорти та усно сказали, що документи у знайомих, а де знайомі їм не відомо.

17 липня зазначених осіб було затримано на 72 години з метою встановлення особи та її правопорушення та поміщено до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

Протягом 19 та 20 липня Приморським районним судом м.Одеси відносно іноземців прийнято рішення про затримання та видворення  за межі території України.

Міграційна служба дякує правоохоронним органам за плідну співпрацю.

Головне управління ДМС в Одеській області