Іноземця-порушника примусово повернуто до країни походження

Іноземця-порушника примусово повернуто до країни походження

Іноземця-порушника примусово повернуто до країни походження

Міграційною службою та відділом міграційної поліції Херсонської області на території Олешківського району у селі Великі Копані було виявлено іноземця, який не мав при собі документів на посвідчення особи.

21 липня для ідентифікації та з’ясування обставин його перебування на території нашої держави, чоловіка було затримано та поміщено до Державної установи «Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України» строком на 72 години відповідно до вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як з’ясувалося пізніше – особа є громадянином Республіки Азербайджан та знаходиться із порушенням строків перебування на території України відповідно до норм законодавства, а зокрема Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства».

Наголошуємо, що відсутність у іноземця оригіналів документів може призвести до затримання такого, з метою його подальшої ідентифікації, встановлення його статусу та обставин щодо знаходження на території України.

Управління ДМС у Херсонській області