Другою дозою вакцини щепилося 62 буковинських міграційника

Другою дозою вакцини щепилося 62 буковинських міграційника

Другою дозою вакцини щепилося 62 буковинських міграційника

Другою дозою вакцини «Пфайзер» щепилися днями на базі Чернівецької міської поліклініки № 1 понад 30 працівників УДМС у Чернівецькій області, серед них – співробітники обласного апарату, Чернівецького міського відділу, Сторожинецького та Кіцманського підрозділів Управління.

Загалом з більш ніж 160 працівників Управління станом на 26 липня 2021 р.  102 особи вже вакциновано, з них повторно – 62, ще 41 людина нещодавно перехворіла й має антитіла.

З огляду на статистику, спільний імунітет до небезпечної хвороби в межах одного колективу майже повністю сформовано, однак в усіх підрозділах триває роз’яснювальна робота щодо необхідності вакцинування з тими, хто ще не прийняв відповідне рішення. Це є особливо важливим та актуальним, адже за очікуваннями експертів, вже восени на Україну чекає чергова хвиля модифікованого штаму вірусу «Дельта».

Тож всі працівники Міграційної служби Буковини, надто ті, хто здійснює прийом громадян з надання адміністративних послуг, мають бути надійно захищені самі і не повинні складати загрозу для жодного відвідувача.

Управління ДМС у Чернівецькій області