Профілактичні заходи з перевірки законності перебування іноземців та осіб без громадянства на території…

Профілактичні заходи з перевірки законності перебування іноземців та осіб без громадянства на території Полтавського регіону

Профілактичні заходи з перевірки законності перебування іноземців та осіб без громадянства на території Полтавського регіону

УДМС у Полтавській області спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань в Полтавській області ДСР НПУ проводиться комплекс профілактичних заходів з перевірки законності перебування іноземців та осіб без громадянства на території Полтавського регіону.

В результаті проведення вказаних заходів в рамках міжвідомчої взаємодії з органами Нацполіції виявлено 45-річного громадянина Російської Федерації, який здійснює негативний вплив на криміногенну ситуацію в регіоні та має статус «кримінального авторитета».

У зазначеної особи попередньо скасовано дозвіл на імміграцію в Україну та посвідку на постійне проживання, вчасно за межі території України він не виїхав та створював перешкоди у виконанні статті 13 Закону України «Про імміграцію».

Указом Президента № 203/2021 від 21.05.2021 введено в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 14.05.2021, згідно з яким вказаного громадянина Російської Федерації включено в перелік фізичних осіб, до яких застосовуються персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції).

Завдяки злагодженій співпраці працівників УДМС у Полтавській області та УСР в Полтавській області ДСР НПУ, «кримінального авторитета» повернуто до країни походження та заборонено подальший в’їзд на територію нашої держави строком на три роки.

Управління ДМС у Полтавській області