Надано допомогу особі, яка потрапила в складну життєву ситуацію

Надано допомогу особі, яка потрапила в складну життєву ситуацію

Надано допомогу особі, яка потрапила в складну життєву ситуацію

Працівники Індустріального районного відділу ГУ ДМС України в Харківській області документували паспортом громадянина України у формі ID-картки пана Сергія.

Сергій Петрович протягом багатьох років захищав Батьківщину у російсько-українській війні. Коли чоловік повернувся додому, його спіткала біда: пан Сергій залишився без документів і даху над головою. Не маючи паспорта громадянина України, пристосуватися до нового життя було майже неможливим: чоловік не міг отримати соціальну допомогу, належне медичне обслуговування, оформити інвалідність і пенсію. Тому Сергій Петрович звернувся до Харківського міського центра реінтеграції бездомних осіб, працівники якого надали чоловіку первинну соціальну допомогу та організували візит до Міграційної служби.

Після проходження відповідної процедури, Сергія Петровича було документовано паспортом громадянина України у формі ID-картки.

З паспортом громадянина України чоловік зможе отримати належне лікування, оформити пенсію, користуватися конституційними, соціальними та іншими правами.

Головне управління ДМС у Харківській області