УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Чверть працівників Міграційної служби Прикарпаття отримали повний курс вакцинації

Чверть працівників Міграційної служби Прикарпаття отримали повний курс вакцинації

Чверть працівників Міграційної служби Прикарпаття отримали повний курс вакцинації

Зараз в Україні створено сприятливі умови і можливості для проведення масової вакцинації населення від COVID-19. Працівники міграційної служби беруть активну участь у цьому процесі. Є розуміння, що це надзвичайно важливо для формування колективного імунітету та ефективний засіб запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби.

Керівництво УДМС в Івано-Франківській області подбало не лише про сприятливі і комфортні умови для проходження щеплення, але й про те, щоби працівники структурних і територіальних підрозділів мали вибір і самостійно обирали тип вакцини.

Отже, станом на сьогодні 50 відсотків персоналу міграційної служби Прикарпаття отримали щеплення, а кожен четвертий наш працівник чи працівниця вакциновані двома дозами. Висловлюємо вдячність медикам Державної установи «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Івано-Франківській області» і обласної консультативної поліклініки за надану допомогу, підтримку і турботу про здоров’я людей, а також за оптимальні і сприятливі умови для проходження щеплення.

Участь у вакцинації – свідомий і зважений вибір кожної людини. Відрадно, що з кожним днем частка прихильників і учасників масової вакцинації  дедалі збільшується. До слова, коли пишуться ці рядки, ще шестеро працівників  Управління міграційної служби отримують першу дозу вакцини.

Будьмо здорові – разом!

Управління ДМС в Івано-Франківській області