УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Де в Чернівцях можна обміняти ID-картку та вклеїти фото до паспорта громадянина України

Де в Чернівцях можна обміняти ID-картку та вклеїти фото до паспорта громадянина України

Де в Чернівцях можна обміняти  ID-картку та вклеїти фото до паспорта громадянина України

Звертаємо увагу мешканців обласного центру, що в Управлінні ДМС у Чернівецькій області, розташованому за адресою: м. Чернівці, вул. А.Шептицького, 25, не надається послуга з оформлення та видачі паспорта громадянина України у вигляді ID-картки для громадян, у яких попередньо оформлений паспорт громадина України у вигляді книжечки зразка 1994 року. Зазначену адміністративну послугу мешканці обласного центру можуть отримати  тільки в Чернівецькому відділі УДМС за адресою: м. Чернівці, вул. Руська, 248-М.

В обласному Управлінні надається адміністративна послуга «Заміна (втрата) паспорта громадянина України у вигляді ID-картки» для громадян України, які є власниками паспорта громадянина України у вигляді ID-картки.

Водночас повідомляємо, що у випадку попередньої оплати за адміністративну послугу «Заміна (втрата) паспорта громадянина України у вигляді ID-картки» в  УДМС у Чернівецькій області платіжний документ є дійсним для отримання зазначеної послуги в Чернівецькому відділі УДМС.

Також просимо взяти до уваги, що послуга з вклеювання фото до паспорта по досягненні 25- та 45-річного віку в обласному центрі надається тільки в Чернівецькому відділі УДМС у Чернівецькій області за адресою: м. Чернівці, вул. Руська, 248-М. Попередній запис через сервіс «Електронна черга» для отримання цієї послуги не передбачений. 

Для уникнення непорозумінь просимо бути уважними при реєстрації через сервіс «Електронна черга» https://dmsu.gov.ua/services/online.html та планувати відвідування міграційної служби Буковини з огляду на перелік адміністративних послуг, які надаються в кожному підрозділі УДМС. Більше інформації можна дізнатися за допомогою вкладень інформаційно-технологічних карток до кожного піддзрозділу УДМС за посиланням: https://dmsu.gov.ua/chernivtsi/pidrozdily.html .

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном «Гарячої лінії» УДМС у Чернівецькій області  за номером (0372) 55-04-61.      

Управління ДМС у Чернівецькій області