Комунікація з громадянами щодо незаконної праці та трудової міграції

Комунікація з громадянами щодо незаконної праці та трудової міграції

Комунікація з громадянами щодо незаконної праці та трудової міграції

Вироблення дієвих механізмів вирішення питань із запобігання та протидії незаконній міграції, що допоможе ефективно перевіряти та виявляти порушників законодавства.

Саме із цією метою головний спеціаліст Дрогобицького міського відділу ГУ ДМС у Львівській області Володимир ЛАЗУНДА завітав у приміщенні міськрайонного центру зайнятості для комунікації з питань, що стосуються трудової міграції.

Крім цього, працівник міграційної служби розповів присутнім громадянам, які тимчасово перебувають на обліку, про роботу державної міграційної служби, а саме у які терміни оформляють та видають паспорти у вигляді ID-картки та яка вартість їхнього отримання.

Нагадаємо, що Головою Державної міграційної служби України Максимом Соколюком та т.в.о. Голови Державної служби України з питань праці Віталієм Сажієнко підписано Меморандум про співробітництво та партнерство між службами.

Це допоможе консолідувати зусилля обидвох служб для формування сприятливого середовища на ринку праці, забезпечити захист трудових прав найманих іноземних працівників, а також зменшити рівень незадекларованої праці та протидіяти нелегальній міграції.

Головне управління ДМС у Львівській області