Чотирьох порушників міграційного законодавства виявлено на Черкащині

Чотирьох порушників міграційного законодавства виявлено на Черкащині

Чотирьох порушників міграційного законодавства виявлено на Черкащині

Співробітники сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Уманського відділу Управління ДМС у Черкаській області притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП трьох іноземців.

42-річний громадянин Ізраїлю та 32-річні жінка та чоловік, громадяни Франції, прибули в Україну з метою проповідування релігійних віровчень. На цій підставі були документовані посвідками на тимчасове проживання в Україні, проте місце проживання так і не зареєстрували. Іноземці вже сплатили штраф по 2 550 грн.

Зазначимо, що іноземці, які отримали посвідку на тимчасове або постійне проживання, зобов’язані протягом 30 календарних днів з дня видачі такого документа зареєструвати своє місце проживання в Україні.

А от 27-річний громадянин Узбекистану приїхав в Україну, користуючись безвізовим режимом в’їзду в Україну. В Умані намагався працевлаштуватися, не зважаючи на те, що протермінував дозволений строк перебування в Україні.

Його притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та накладено штраф у розмірі 2 550 грн. Протягом місяця іноземець зобов’язався самостійно виїхати з України, виконуючи рішення про примусове повернення до країни походження, прийняте міграційниками.

Управління ДМС у Черкаській області