Примусово видворили та заборонили в’їзд: систематичний порушник міграційного законодавства відтепер…

Примусово видворили та заборонили в’їзд: систематичний порушник міграційного законодавства відтепер 8 років не зможе відвідати Україну

Примусово видворили та заборонили в’їзд: систематичний порушник міграційного законодавства відтепер 8 років не зможе відвідати Україну

Вчора, з метою завершення процедури примусового видворення, працівники відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення  УДМС Запорізької області супроводили до міжнародного аеропорту Бориспіль 55–річного громадянина Таджикистану, який неодноразово порушив міграційне законодавство.

Виявити незаконного мігранта вдалося завдяки здійсненню спільних заходів із залученням співробітників  Управління міграційної поліції ГУНП у курортній Кирилівці, де порушник займався виготовленням страв національної кухні для відпочиваючих.

Зазначений іноземець ще у середині минулого року мав виконати рішення Якимівського сектору УДМС про примусове повернення до країни походження, але замість того, щоб виїхати на батьківщину, таджик залишився та переховувався від міграційників.

На початку цього тижня Якимівський районний суд  в повній мірі задовольнив позов Міграційної служби щодо примусового видворення порушника за межі України. Заборона на в’їзд складає 8 років.

Управління ДМС у Запорізькій області