УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Харківські міграційники провели онлайн заняття для своїх колег

Харківські міграційники провели онлайн заняття для своїх колег

Харківські міграційники провели онлайн заняття для своїх колег

Працівники Головного управління ДМС у Харківській області провели онлайн семінар для працівників структурних та територіальних підрозділів ГУ ДМС у Харківській області щодо наповнення Єдиного державного демографічного реєстру та оформлення документів із застосуванням засобів Реєстру, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус.

Спікери висвітлили питання щодо:

1. Дотримання стандартів операційних процедур;

2. Дотримання працівниками структурних та територіальних підрозділів під час оформлення документів, що підтверджують громадянства України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, вимог законодавства: 

  • Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус»;
  • Закону України «Про захист персональних даних»;
  • Закону України «Про державну службу».

3. Питання, які виникають під час оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Семінар проведено з метою забезпечення надання якісних адміністративних послуг та дотримання підрозділами Міграційної служби Харківської області вимог чинного законодавства.

Команда Міграційної служби Харківщини регулярно проводить заняття для працівників із різних напрямів діяльності служби, і ми завжди раді поділитись своїм досвідом із нашими колегами.

Головне управління ДМС у Харківській області