До уваги мешканців Донецького регіону

До уваги мешканців Донецького регіону

До уваги мешканців Донецького регіону

24 серпня Україна відзначатиме 30-у річницю Незалежності. На честь цього державного свята передбачено офіційний вихідний, а в роботу Міграційної служби внесено зміни.

Шановні мешканці Донецької області звертаємо увагу на те, що відповідно до чинного законодавства, яке регулює робочі дні та дні відпочинку, працівники апарату Головного управління ДМС України в Донецькій області   (м. Маріуполь, вулиця Георгіївська, 30а та м. Краматорськ, вулиця Двірцева, 40в), відділ оформлення документів №2 (м. Маріуполь, вулиця Митрополитська, 20)  з метою забезпечення раціонального використання робочого часу та створення сприятливих умов для святкування Дня Незалежності України (24 серпня), працюватимуть за наступним графіком:

21 серпня,  субота – вихідний день;

22 серпня, неділя  – вихідний день;

23 серпня,  понеділок – вихідний день (робочий день перенесено на 28 серпня, субота, робочий день скорочено на 1 годину);

24 серпня, понеділок (День Незалежності України) – вихідний день.

Територіальні підрозділи ГУ ДМС України в Донецькій області  працюватимуть у наступному режимі (за звичайним графіком, у цих підрозділах субота є робочим днем, а неділя і понеділок – вихідними):

21 серпня, субота – робочий день;

22 серпня, неділя  – вихідний день;

23 серпня, понеділок – вихідний;

24 серпня, вівторок (День Незалежності України) – вихідний день;

25 серпня, середа – робочий день.

Головне управління ДМС у Донецькій області