Круглий стіл "Питання щодо оформлення та набуття громадянства України" присвячений 30-річчю Дня…

Круглий стіл "Питання щодо оформлення та набуття громадянства України" присвячений 30-річчю Дня Незалежності України

Круглий стіл

Сьогодні, 18 серпня 2021 року, до 30-річчя Дня Незалежності України за ініціативи УДМС у Тернопільській області та підтримки Михайла ДЕНИСОВСЬКОГО - декана юридичного факультету Галицького коледжу імені В'ячеслава Чорновола м. Тернопіль, на кафедрі юридичного факультету відбувся круглий стіл на тему: “Питання щодо оформлення та набуття громадянства України”.

У рамках круглого столу обговорили основні положення Закону України «Про громадянство України».

У ході зустрічі  т.в.о. начальника УДМС у Тернопільській області Іван ЧУБАТИЙ та завідувач сектору з питань громадянства відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції Лариса ФУНДИТУС надали роз’яснення щодо застосування окремих положень нормативно-правових актів з питань громадянства. Роз’яснили які є підстави  набуття і припинення громадянства України, визначені законом, та основні принципи, на яких ґрунтується законодавство України про громадянство.

Окрім того, дали відповіді на низку актуальних питань, які виникають під час оформлення біометричних документів, зокрема про порядок та умови оформлення  паспорта громадянина України у вигляді ID - картки, переваги біометричних документів, про електронні сервіси ДМС.

Наприкінці зустрічі т.в.о. начальника УДМС у Тернопільській області Іван ЧУБАТИЙ подякував декану юридичного факультету Галицького коледжу імені В'ячеслава Чорновола Михайлу ДЕНИСОВСЬКОМУ за співпрацю та належну комунікацію.

Управління ДМС у Тернопільській області