УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Державні свята колективом УДМС відзначаємо!

Державні свята колективом УДМС відзначаємо!

Державні свята колективом УДМС відзначаємо!

Для українців завжди були основоположними цінностями свобода і гідність. Сьогодні незалежність України є запорукою вільного розвитку держав і народів.

Незалежність пов’язана для українців передусім з новими можливостями та торжеством прав людини, а майбутнє країни лежить в руках кожного з її громадян.

Прагнення до свободи і нетерпимість до несправедливості – визначальні риси українців, що давали нам наснагу і сили залишатися собою у часи бездержавності. Здобуття незалежності для творення власного майбутнього – це найвищий вияв свободи нашого народу.

Цьогоріч ми святкуємо 30 ювілейний рік незалежності України і нехай він стане знаковим для всієї країни, для громад і окремих людей.

Ми побудували толерантне суспільство, в якому знаходять спільну мову та взаємоповагу різні етнічні, релігійні, соціальні групи.

На вшанування багатовікової історії українського державотворення та символіки незалежної України, з метою виховання поваги громадян до державних символів, Указом Президента України було встановлено День Державного Прапора України, який відзначається щороку 23 серпня.

Державний Прапор є одним із символів країни. Це стяг правильної геометричної форми зі спеціальним забарвленням. Кольори прапора відбивають національні традиції, ідентифікують територію.

Колектив міграційної служби у Херсонській області принагідно вітає з державними святами!

Управління ДМС у Херсонській області