Харківщина відзначила День Державного Прапора та День Незалежності України

Харківщина відзначила День Державного Прапора та День Незалежності України

Харківщина відзначила День Державного Прапора та День Незалежності України

Працівники територіальних підрозділів Міграційної служби Харківської області взяли участь в урочистих заходах, присвячених Дню Державного Прапора та Дню Незалежності України.

Так, працівники Богодухівського сектору Головного управління ДМС у Харківській області взяли участь в урочистій церемонії відзначення Дня Незалежності України, у церемонії покладання квітів до пам`ятника Тарасові Шевченку, а також разом із Богодухівським міським головою та головою Богодухівської міської ради вручили перші паспорти юним громадянам нашої держави.

Працівники Вовчанського сектору Головного управління ДМС у Харківській області урочисто вручили перші паспорти юним землякам і подарували сувеніри на згадку про цю чудову подію.

Працівники Дергачівського відділу Головного управління ДМС у Харківській області спільно з керівництвом Дергачівської міської ради та представниками депутатського корпусу взяли участь у церемонії покладання квітів до місця поховання учасника російсько-української війни, Народного Героя України Романа Радівілова. Присутні вшанували хвилиною мовчання захисників України, які віддали своє життя, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність Батьківщини.

Працівники Ізюмського відділу Головного управління ДМС у Харківській області взяли участь в урочистих заходах, присвячених Дню Державного Прапора та Дню Незалежності України.

Працівники Лозівського відділу Головного управління ДМС у Харківській області взяли участь в урочистій церемонії відзначення Дня Незалежності України та Вишиванковій ході – святковому параді, проведеному у м. Лозова. Також Лозівський міський голова нагородив міграційників грамотами за сумлінну працю, високий професіоналізм і зразкове виконання службових обов`язків.

Працівники Шевченківського сектору Головного управління ДМС у Харківській області взяли участь в урочистій церемонії відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України та урочисто вручили перші паспорти юним громадянам України.

Харківські міграційники вітають Україну зі святами!

Головне управління ДМС у Харківській області