В Управлінні ДМС у Житомирській області відбулась міжвідомча нарада для координації дій при проведенні…

В Управлінні ДМС у Житомирській області відбулась міжвідомча нарада для координації дій при проведенні профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант»

В Управлінні ДМС у Житомирській області відбулась міжвідомча нарада для координації дій при проведенні  профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант»

Одним із пріоритетних напрямів діяльності ДМС є протидія незаконній міграції.

Для реалізації зазначеного напряму розпочато проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

В Управлінні ДМС у Житомирській області проведено спільну міжвідомчу нараду з керівництвом ГУНП, УСБУ, Управління патрульної поліції у Житомирській області, 9 прикордонного загону ім. Січових Стрільців (м. Житомир), в/ч 3047 Національної гвардії України, Управління Держпраці в Житомирській області з метою вироблення дієвих механізмів вирішення проблемних питань, які можуть виникнути під час виявлення порушників міграційного законодавства та притягнення їх до відповідальності відповідно до вимог законодавства.

Учасниками наради проаналізовано попередні результати спільної діяльності та обговорено ряд питань щодо активізації здійснення профілактичних заходів з виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України.

Працівникам, задіяним у проведенні зазначених заходів, визначено напрями роботи, окреслено головні завдання та кінцеву мету запланованих заходів.

Начальник Управління ДМС в області Анатолій ФЕДОРЧУК акцентував увагу присутніх на неухильному дотриманні вимог законодавства України під час проведення даних профілактичних заходів.

Управління ДМС у Житомирській області