Протидія нелегальній міграції залишається пріоритетним напрямком роботи Головного управління ДМС…

Протидія нелегальній міграції залишається пріоритетним напрямком роботи Головного управління ДМС у Донецькій області

Протидія нелегальній міграції залишається пріоритетним напрямком роботи Головного управління ДМС у Донецькій області

З 25 серпня на території України розпочато проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням іноземцями законодавства України в міграційній сфері, під умовною назвою «Мігрант».

З метою організації комплексних, послідовних та ефективних заходів спрямованих на запобігання та припинення скоєнню порушень з боку іноземців і вжиття відповідних заходів реагування, 26 серпня 2021року, за ініціативою міграційної служби Донецької області проведено міжвідомчу нараду з представниками контролюючих та правоохоронних органів області.

На нараді окреслено головні цілі та мету проведення зазначених заходів, вироблено дієві механізми реагування на скоєння правопорушень іноземцями з метою досягнення максимально ефективних результатів проведення Заходів. З цією метою визначено порядок взаємодії та контактних осіб, відповідальних за здійснення міжвідомчої взаємодії.

Крім того, вироблено дієві механізми вирішення проблемних питань, які можуть виникнути в ході реалізації практичної фази Заходів, які триватиме з 1 вересня по 1 жовтня поточного року.

Головне управління ДМС у Донецькій області