Підготовчі заходи з організації проведення операції під умовною назвою «Мігрант» в Чернігівській…

Підготовчі заходи з організації проведення операції під умовною назвою «Мігрант» в Чернігівській області тривають

Підготовчі заходи з організації проведення операції під умовною назвою «Мігрант» в Чернігівській області тривають

Сьогодні начальниця УДМС у Чернігівській області Ксенія Лук’янець, провела робочу нараду з керівниками підпорядкованих територіальних підрозділів,  у режимі відеоконференцзв’язку. На порядку денному були питання належної організації та проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант», на відповідних адміністративно-територіальних одиницях.

Особливу увагу було звернено на необхідність посилення взаємодії з правоохоронними органами на місцях, у зв’язку з реформою системи органів внутрішніх справ, а також необхідності проведення  спільних робочих нарад на рівні керівників правоохоронних органів та органів охорони державного кордону відповідної адміністративно-територіальної одиниці з метою вироблення дієвих механізмів вирішення проблемних питань, які можуть виникнути в ході операції під умовною назвою «Мігрант».

За підсумками наради було заплановано участь керівництва УДМС у Чернігівській області у таких нарадах на території відповідних адміністративно-територіальних одиницях, які відбудуться найближчим часом.

Управління ДМС у Чернігівській області