УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Під час операції «Карпати-2021» на Буковині виявлено 63-х неврегульованих мігрантів

Під час операції «Карпати-2021» на Буковині виявлено 63-х неврегульованих мігрантів

Під час операції «Карпати-2021» на Буковині виявлено 63-х неврегульованих мігрантів

63-х незаконних мігрантів виявили працівники УДМС у Чернівецькій області спільно зі співробітниками Чернівецького прикордонного загону під час проведення міжвідомчої операції «Карпати-2021», що тривала впродовж липня-серпня поточного року. Щодо усіх неврегульованих мігрантів  прийнято рішення про  примусове повернення до країн походження. 

Також  працівниками УДМС у Чернівецькій області в рамках операції виявлено 3-х громадян Республіки Індія, які не виконали рішення Чернівецького відділу УДМС у Чернівецькій області про їх примусове повернення. Щодо зазначених іноземців Першотравневим районним судом м. Чернівців прийнято рішення про  примусове видворення до країни походження, яке міграційниками у повному обсязі виконано.

Загалом  під час проведення операції «Карпати – 2021» на території Чернівецької області виявлено 113 порушників міграційного законодавства: 

  • за грн. 203 КупАП – 97 осіб;
  • за грн. 204 КупАП – 2 осіб;
  • за грн. 205 КупАП – 9 осіб;
  • за грн. 206 КупАП – 5 осіб.

Поряд з цим,  за звітний період працівниками УДМС у Чернівецькій області  прийнято рішення про заборону в’їзду строком на 3-5 років щодо 26 іноземних громадян.

Також під час проведення операції  «Карпати – 2021» працівниками УДМС у Чернівецькій області спільно зі співробітниками Чернівецького прикордонного загону Державної прикордонної служби України в рамках взаємодії передано до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Чернівецької облдержадміністрації служби у справах дітей трьох неповнолітніх громадян Ісламської Республіки Пакистан, яких було виявлено під час незаконного перетину державного кордону.

Виявлених під час проведення операції «Карпати-2021» порушників оштрафовано на загальну суму 226,6 тис. грн.

Управління ДМС у Чернівецькій області