Теоретична підготовка до операції “Мігрант” Бродівським відділом

Теоретична підготовка до операції “Мігрант” Бродівським відділом

Теоретична підготовка до операції “Мігрант” Бродівським відділом

У Бродівському районному відділі відбулась робоча зустріч щодо проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційні сфері під умовною назвою “Мігрант”. 

На нараді були присутні начальник сектору превенції відділення поліції № 1 Золочівського РВП ГУНП у Львівській області капітан поліції Володимир СЕХ, заступник начальника Бродівського бюро правової допомоги Ольга ПОЛІНЧУК, фахівці Бродівської районної філії ЛОЦЗ Людмила ХАНИК, Оксана ГЛУХОТА та головний спеціаліст Бродівського РВ ГУ ДМС Львівщини Лілія БУНІЙ, а також провідний спеціаліст Наталія СОКІЛ.

Тимчасово виконуюча обов’язки начальника Бродівського відділу Ірина КУЧИНСЬКА розповіла присутнім про початок підготовчого та практичного етапу операції «Мігрант». 

Крім цього, провідний спеціаліст Наталія СОКІЛ наголосила на основних напрямках роботи та змінах в міграційному законодавстві,  зокрема п. 2 постанови КМУ № 259 та дію постанови № 757 КМУ від 21.07.2021 року.

 У результаті було спільно розроблено план проведення цільових профілактичних заходів з виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України та створення координаційної групи із присутніх та їх діяльності в межах компетенції.    

Головне управління ДМС у Львівській області