Спільна робоча нарада по взаємодії установ під час проведення операції “Мігрант”

Спільна робоча нарада по взаємодії установ під час проведення операції “Мігрант”

Спільна робоча нарада по взаємодії установ під час проведення операції “Мігрант”

Сьогодні, відбулась зустріч представників різних структур для обговорення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

Присутніми на події були:

  • начальниця Управління з питань імміграції, тимчасового перебування та протидії нелегальній міграції ГУ ДМС у Львівській області Ірина РОСОВСЬКА;
  • заступник начальника Управління - начальник відділу міграційного контролю та адміністративного провадження Андрій          ЦЮПКО;
  • представники УСБУ у Львівській області 
  • працівники Головного управління національної поліції та УПП Львівщини;
  • Керівництво ГУ Держпраці у Львівській області;
  • співробітники сьомого прикордонного загону.

Кожна установа відповідає за свою ділянку роботи, а тому спільне обговорення майбутніх дій сприятиме позитивним результатам під час реагування на порушення міграційного законодавства.

Ірина РОСОВСЬКА нагадує, що операція “Мігрант” розпочалась 25 серпня. Наразі триває підготовчий етап, який закінчується 31 серпня. Надалі, практичний - з 1 вересня до 1 жовтня. 

“Лише спільними зусиллями та злагодженою співпрацею ми матимемо змогу протидіяти нелегальній міграції на території Львівської області”, - розповідає начальниця Управління.

Нагадаємо, що основною метою операції “Мігрант” також є перевірка додержання іноземцями та особами без громадянства встановлених правил перебування на території України.

Головне управління ДМС у Львівській області