На Хмельниччині розпочинаються посилені заходи з протидії нелегальній міграції

На Хмельниччині розпочинаються посилені заходи з протидії нелегальній міграції

На  Хмельниччині розпочинаються посилені заходи з протидії нелегальній міграції

В період з 25 серпня по 01 жовтня по всій території держави здійснюватимуться заходи під умовною назвою «Мігрант», мета яких запобігання та протидія нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері, а також притягнення порушників до відповідальності згідно із чинним законодавством. Заходи відбуватимуться у 2 етапи: підготовчий та практичний.

Так, 31 серпня поточного року під час підготовчого етапу в конференц залі Міграційної служби області під керівництвом заступника начальника Управління- начальника відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Володимира Майдана відбулась координаційна нарада за участі представників структурних підрозділів силових відомств області, Управління Держпраці, Хмельницького обласного центру зайнятості та співробітників відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення.

Учасники наради узгодили спільний план дій по організації проведення заходів та здійсненні перевірок  місць можливого перебування іноземних громадян та осіб без громадянства.

Практичний етап профілактичних заходів розпочинається з 01 вересня та триватиме до 01 жовтня.

Управління ДМС у Хмельницькій області