Громадянина Узбекистану примусово видворено з України

Громадянина Узбекистану примусово видворено з України

Громадянина Узбекистану примусово видворено з України

З метою покращення стану міграційної обстановки та нівелювання впливу порушень, які скоються іноземцями, на соціально-економічну ситуацію в Україні, ДМС України оголошення проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант».

І хоча, практичний етап цих Заходів починається з 01 вересня, Головне управління ДМС у Донецькій області вже на стадії підготовчого етапу активізувало діяльність у цьому напрямку.

Так, 30 серпня, з  Міжнародного аеропорту «Київ»  імені Ігоря Сікорського було видворено громадянина Республіки Узбекистан М., який майже 20 років незаконно знаходився на території  України.

За час перебування в Україні, громадянин М. неодноразово скоював кримінальні злочини, внаслідок чого відбував покарання в установах Державної кримінально-виконавчої служби. Стосовно цієї особи, міграційниками Донеччини проведено низку заходів, внаслідок яких судом Донецької області прийнято рішення про примусове видворення його з України. Крім того, найближчі 8 років громадянину Республіки Узбекистан М. в’їзд до України буде заборонено.

Головне управління ДМС у Донецькій області