Увага! Ліквідація підрозділів УДМС у Вінницькій області!

Увага! Ліквідація підрозділів УДМС у Вінницькій області!

Увага! Ліквідація підрозділів УДМС у Вінницькій області!

Шановні громадяни, у зв’язку із адміністративно-територіальною реформою, новою структурою та штатним розписом Управління міграційної служби України у Вінницькій області, затверджених Головою ДМС та Міністром МВС, такі підрозділи, як Ладижинський міський сектор, Оратівський районний сектор, Тиврівський районний сектор та Чернівецький районний сектор УДМС до 01 жовтня 2021 року перебувають у стадії ліквідації.

У зв’язку з цим, адміністративні послуги по лінії Міграційної служби надаватимуть:

  • мешканцям м. Ладижин у будь-якому підрозділі Гайсинського району;
  • мешканцям колишніх Оратівського та Тиврівського районів у будь-якому підрозділі Вінницького району;
  • мешканцям колишнього Чернівецького району у будь-якому підрозділі Могилів-Подільського району, або ж у будь-якому іншому зручному підрозділі УДМС за місцем звернення.

Ладижинський МС, Оратівський РС, Тиврівський РС та Чернівецький РС УДМС із 01 вересня по 01 жовтня 2021 року будуть працювати лише для видачі паспортних документів, які оформлялися громадянам раніше.

Наполегливо рекомендуємо мешканцям зазначених населених пунктів та колишніх районів упродовж вересня 2021 року звернутися до вказаних підрозділів та отримати свої документи!

Громадяни також не зможуть зареєструватися в електронній черзі та здійснити он-лайн оплату послуг через офіційний сайт ДМС України!

Телефон для довідок (0432) 67 43 06

Управління ДМС у Вінницькій області