У Путилі з технічних причин припинено прийом громадян

У Путилі з технічних причин припинено прийом громадян

У Путилі з технічних причин припинено прийом громадян

Звертаємо увагу мешканців Путильської громади, що з технічних причин припинено прийом громадян у місцевому секторі УДМС у Чернівецькій області за адресою: с.м.т. Путила, вул. Українська, 28.

У зв’язку з цим тимчасово припинено надання адміністративних послуг з оформлення та видачі паспортних документів з безконтактним електронним носієм:

  • паспорта громадянина України у вигляді ID-картки,
  • паспорта громадянина України для виїзду за кордон,
  • посвідок на постійне та тимчасове проживання.

За невідкладної потреби в отриманні зазначених послуг просимо звертатися до Вижницького відділу УДМС у Чернівецькій області за адресою: м. Вижниця, вул. Українська, 20,  тел.:  (03730) 2-16-54.

Про відновлення роботи Путилського сектору УДМС у Чернівецькій області в штатному режимі буде додатково повідомлено на сайті ДМС Україні та сторінці УДМС у Чернівецькій області у мережі «Фейсбук». Слідкуйте за оновленням інформації за посиланнями https://dmsu.gov.ua/chernivtsi  та https://www.facebook.com/udmscv.

З усіма питаннями щодо роботи Путильського сектора УДМС у Чернівецькій області звертайтесь за телефоном (03738) 2-12-51, (03738) 2-16-66 та номером «Гарячої лінії» УДМС у Чернівецькій області  (0372) 55-04-61.

Заздалегідь дякуємо за розуміння та перепрошуємо за завдані незручності.

Управління ДМС у Чернівецькій області