УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Визначено спільні шляхи діяльності у межах операції «Мігрант»

Визначено спільні шляхи діяльності у межах операції «Мігрант»

Визначено спільні шляхи діяльності у межах операції «Мігрант»

Під час міжвідомчої наради в Управлінні ДМС у Херсонській області між міграційною службою Херсонщини та місцевими органами Служби безпеки України, Національної поліції України, Державної прикордонної службою України, Державної служби України з питань праці були окреслені та визначені основні шляхи якісної реалізації операції «Мігрант» на території Херсонської області.

Відомо, що одним із пріоритетних напрямів діяльності Державної міграційної служби є протидія незаконній міграції. Відтак, із 1 вересня розпочнеться проведення практичного етапу, тобто цільових профілактичних перевірок щодо нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері з умовною назвою «Мігрант».

Учасниками наради проаналізовано попередні результати спільної діяльності та обговорено низку питань щодо здійснення заходів із виявлення іноземців та осіб без громадянства, які перебувають на території України з порушенням норм чинного законодавства.

Визначено основні заходи з перевірки місць можливого перебування іноземців та місць з імовірним використанням незаконної робочої сили людей, які нелегально знаходяться в Україні.

Учасники зустрічі домовились про створення міжвідомчої координаційної групи та обговорили подальшу співпрацю за визначеними напрямами діяльності.

Якщо вам стали відомі факти про ймовірне порушення міграційного законодавства, повідомити про це можна за посиланням.

Управління ДМС у Херсонській області