Підготовчі заходи тривають

Підготовчі заходи тривають

Підготовчі заходи тривають

Продовжуючи  роботу з підготовки до практичного етапу профілактичних заходів проведення операції під умовною назвою «Мігрант», сьогодні, керівник УДМС у Чернігівській області Ксенія Лук’янець з робочим візитом відвідала м. Прилуки та м. Ніжин. Метою візиту було проведення робочих нарад з представниками правоохоронних органів Прилуцького та Ніжинського районів, за участю керівників підпорядкованих територіальних підрозділів УДМС у Чернігівській області.

На порядку денному були питання належної організації та проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант», на відповідних адміністративно-територіальних одиницях.

Під час наради було визначено  пріоритетні напрямки роботи на час проведення операції «Мігрант»,  порядок спільних дій, підтримання взаємодії та перелік об’єктів, на яких планується здійснення відповідних перевірок.          За результатами наради було прийнято рішення провести навчання для представників правоохоронних органів на тему: «Вимоги міграційного законодавства щодо законності перебування іноземців та ОБГ на території України».

Під час відвідування Прилуцького та Ніжинського відділів УДМС у Чернігівській області Ксенія Лук’янець провела робочі наради з керівниками територіальних підрозділів міграційної служби, а також проконтролювала дотримання спеціалістами  стандартних операційних процедур під час надання адміністративних послуг.

Управління ДМС у Чернігівській області