Перші результати операції «Мігрант» на Рівненщині: виявлено чотирьох порушників

Перші результати операції «Мігрант» на Рівненщині: виявлено чотирьох порушників

Перші результати операції «Мігрант» на Рівненщині: виявлено  чотирьох порушників

У перші дні осені на Рівненщині в ході перевірок щодо додержання законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства виявлено чотирьох порушників.

Двоє з них виявилися громадянином Узбекистану та громадянином Вірменії, які нелегально працювали на одному з рівненських ринків «Дикого». Іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 КУпАП  через порушення правил перебування в Україні. Іноземці трудилися без дозволу на працевлаштування, передбачених законодавством України.

В результаті профілактичних заходів, за ухилення від виїзду за межі території України, міграційною службою Рівненщини прийнято рішення про примусове повернення громадянина Вірменії в країну походження.

Також міграційники області виявили у Гощанському районі  ще двох іноземців із неврегульованим статусом. Громадянина Узбекистану та громадянина Грузії за порушення норм міграційного законодавства притягнуто адміністративної відповідальності та винесено рішення про примусове повернення в країну походження.

Нагадуємо, що повідомити про ймовірні порушення міграційного законодавства завжди  зручно за допомогою сервісу на сайті ДМС, або ж зателефонувавши до управління чи будь-якого територіального підрозділу міграційної служби.

Управління ДМС у Рівненській області