УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Робочі візити керівництва УДМС у Чернігівській області до підпорядкованих територіальних підрозділів…

Робочі візити керівництва УДМС у Чернігівській області до підпорядкованих територіальних підрозділів тривають

Робочі візити керівництва УДМС у Чернігівській області до підпорядкованих територіальних підрозділів тривають

Тривають робочі візити керівництва УДМС у Чернігівській області до підпорядкованих територіальних підрозділів, з метою проведення робочих нарад з представниками правоохоронних органів на місцях.

Відтак, сьогодні, перший заступник начальника УДМС у Чернігівській області Володимир Рудницький був з робочим візитом у м. Новгород-Сіверський та м. Корюківка. Керівник провів робочі зустрічі з представниками органів Національної поліції та Прикордонної служби України на місцях. Обговорено питання взаємодії щодо належної організації та проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант», на відповідних адміністративно-територіальних одиницях.

Під час відвідування Новгород-Сіверського та Корюківського відділів УДМС у Чернігівській області Володимир Рудницький  провів робочі наради з керівниками територіальних підрозділів міграційної служби, а також проконтролюв дотримання спеціалістами  стандартних операційних процедур під час надання адміністративних послуг.

Управління ДМС у Чернігівській області