У межах операції «Мігрант» затримано двох громадян Республіки Азербайджан

У межах операції «Мігрант» затримано двох громадян Республіки Азербайджан

У межах операції «Мігрант» затримано двох громадян Республіки Азербайджан

Ще одне викриття нелегальних іноземців на території України. Затримано двох громадян Республіки Азербайджан, один з яких перевищив дозволений законодавством строк перебування.

Управління з питань імміграції, тимчасового перебування та протидії нелегальній міграції спільно з оперативниками управління міграційної поліції ГУНП у Львівській області, Служби безпеки України у Львівській області та військовослужбовцями державної прикордонної служби, у рамках проведення операції «Мігрант», провели всі необхідні заходи із затримання порушників.

Встановлено, шо один з них, 34-річний іноземець, який перебував на території України понад дозволений законодавством строк, іншого порушника віком 45 років викрито у нецільовому використанні посвідки на тимчасове проживання в Україні.

Обох іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Прийнято рішення щодо примусового повернення 34-річного мешканця Республіки Азербайджан до країни походження.

Нагадаємо, що метою операції є запобігання та протидія нелегальній міграції, а також перевірка дотримання іноземцями та особами без громадянства встановлених правил перебування на території України.

Практичний етап триватиме з 1 вересня до 1 жовтня.

Головне управління ДМС у Львівській області