Дніпропетровщина. Результативний тиждень проведення цільових профілактичних заходів "Мігрант"

Дніпропетровщина. Результативний тиждень проведення цільових профілактичних заходів "Мігрант"

Дніпропетровщина. Результативний тиждень проведення цільових профілактичних заходів

Знайомим маршрутом Дніпро - Миколаїв - Харків прослідували міграційники цього тижня.

Отримати рішення суду, помістити неврегульованого мігранта до ПТПІ, а вже після дозвільних документів з Генконсульства на перетин іноземцем кордону, супроводити останнього до пункту пропуску - звична справа для працівників служби.

Наша історія про громадянина РФ, який ще у 90 - роках прибув на Дніпропетровщину та оселився разом з співмешканкою в одному з віддалених сіл Новомосковського району, де проживав до недавнього часу.

У ході здійснення профілактичних заходів, в рамках яких постійно проводяться відповідні перевірки, іноземець був виявлений міграційниками Новомосковського районного відділу ГУДМС.

За рішенням судової інстанції незаконного мігранта було поміщено до Миколаївського ПТПІ.

Вже після завершення процедури його ідентифікації працівниками Міграційної служби через Генконсульство РФ в Україні отримано свідоцтво на повернення іноземця до країни походження.

Цього тижня працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення ГУДМС забезпечено супровід порушника міграційного законодавства із Миколаївського ПТПІ до пункту пропуску Державного кордону України з РФ та видворено із подальшою забороною в’їзду в Україну строком на 5 років.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області