Іноземців притягують до адмінвідповідальності за порушення міграційних правил України

Іноземців притягують до адмінвідповідальності за порушення міграційних правил України

Іноземців притягують до адмінвідповідальності за порушення міграційних правил України

Працівники Смілянського відділу Управління ДМС у Черкаській області прийняли рішення про примусове повернення до країни походження 44-річної громадянки Російської Федерації. Іноземка перебуває понад встановлений термін перебування в Україні, тобто більше 90 днів протягом 180.

За порушення на неї складено адміністративний протокол за ст. 203 КУпАП та накладено штраф у розмірі 1700 грн. Самостійно покинути Україну жінка мусить до 20 вересня, аби їй не загрожувало примусове видворення та заборона в’їзду.

Не рахувала дні перебування в Україні і громадянка Республіки Таджикистан. 51-річну іноземку виявили співробітники Канівського сектору Управління ДМС у Черкаській області. За перебування понад дозволений термін в Україні відповідатиме за ст. 203 КУпАП та сплатить штраф у 1700 грн. їй теж потрібно примусово повернутися до країни походження не пізніше 1 жовтня. Таке рішення прийняли міграційники.

За поданням Уманського РУП ГУНП в Черкаській області, співробітники Уманського відділу Управління ДМС у Черкаській області скоротили строк перебування в Україні 29-річному громадянину Держава Ізраїль за вчинення адміністративного правопорушення передбаченого ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Іноземця зобов’язали покинути територію України до 10 вересня.

Раніше дозволеного строку перебування в Україні відправиться додому і 34-річний громадянин Держави Ізраїль. Відповідно до рішення про скорочення строку перебування в Україні він повинен виїхати до 05 вересня. Святкувати Рош га-Шана, яке розпочнеться 6 вересня, доведеться поза Україною.

Управління ДМС у Черкаській області