Міграційники провели наради щодо заходів під умовною назвою «Мігрант»

Міграційники провели наради щодо заходів під умовною назвою «Мігрант»

Міграційники провели наради щодо заходів під умовною назвою «Мігрант»

Територіальні підрозділи Головного управління ДМС у Харківській області провели наради щодо заходів, спрямованих на нагляд і контроль за виконанням законодавства України у міграційній сфері.

Працівники Нововодолазького сектору ГУ ДМС у Харківській області провели робочу зустріч з представниками сектору превенції відділення поліції №3 Харківського районного управління поліції №1 ГУНП в Харківській області. Завдяки ефективній взаємодії виявлено громадянина Грузії, який порушив правила перебування на території України.

Працівники Ізюмського відділу Головного управління ДМС у Харківській області провели нараду із заступником начальника управління поліції з превентивної діяльності Ізюмського РУП ГУНП України в Харківській області та представником Ізюмського РВ УСБУ в Харківській області;

Працівники Великобурлуцького сектору ГУ ДМС у Харківській області провели робочу зустріч з працівниками відділу «Вільхуватка» Харківського загону Державної прикордонної служби України. Сторони звернули увагу на питання взаємодії

Міграційної та Прикордонної служб, а також на питання виявлення та притягнення до адміністративної відповідальності порушників міграційного законодавства.

Співробітники Міграційної служби Харківської області продовжують проведення активних заходів з протидії нелегальній міграції, виявлення та притягнення до відповідальності порушників міграційного законодавства.

Головне управління ДМС у Харківській області