Дніпропетровщина. Свіжі новини з регіону

Дніпропетровщина. Свіжі новини з регіону

Дніпропетровщина.  Свіжі новини з регіону

Робочий тиждень у територіальних підрозділах лишень розпочався, а вже маємо оновлені показники результатів профілактичних заходів по виявленню іноземців - порушників.

Міграційники Покровським у місті Кривому Розі відділу виявили громадянина Республіки Азербайджан.

Іноземець прибув до Кривого Рогу у лютому 2021 року.

Та вже через 90 діб перебування в Україні перейшов у статус нелегального мігранта, бо порушив строки, дозволені іноземцям чинним законодавством.

Зі слів фігуранта допису, про безперешкодне, на час карантину, проживання іноземців в Україні поверхово сказано у соцмережах.

Сьогодні на іноземця складено адміністративний протокол та попереджено про необхідність виїхати за межі України в найкоротші терміни.

Хибна інформація з некомпетентних джерел, зокрема про звільнення іноземців від адміністративної відповідальності за порушення правил перебування в Україні під час карантину ( норма, якою регулювалися умови звільнення іноземців від адміністративної відповідальності за порушення правил перебування в Україні під час карантину, скасована Урядом) стає приводом для багатьох гостей нашої країни ухилятися від легалізації та провокують порушення дозвільних термінів перебування.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області