З ID- карткою у 14, 25, 45…у 87 або ж… просто за бажанням!

З ID- карткою у 14, 25, 45…у 87 або ж… просто за бажанням!

З  ID- карткою у 14, 25, 45…у 87 або ж… просто за бажанням!

Паспорт громадянина України у формі #ID_картки - є повноцінним та самодостатнім документом, який посвідчує особу і підтверджує громадянство України. Такий документ є практичним, безпечним, зручним у користуванні та оформлюється громадянам України, починаючи із 14-ти річного віку.

Днями, працівниками Деражнянського районного сектору було оформлено та видано ID-картки для матері Олени та доньки Дарини. Даринка отримувала свій паспортний документ вперше, при досягненні 14-ти річного віку, тоді як пані Олена оформила сучасний документ за бажанням та підтримала свою донечку. Дівчата подякували працівникам за професійність у виконанні  своїх обов’язків та відтепер матимуть змогу користуватись електронними послугами та сервісами, які активно впроваджуються в Україні та є доступними, у першу чергу, саме для власників біометричних документів.

Ще одним власником паспорта нового зразка у своїх 87 років став Андрій Ігнатович, який звернувся до підрозділу для отримання цієї адміністративної послуги. Пан Андрій був приємно здивований простій процедурі подачі заяви-анкети, яка зайняла всього декілька хвилин та зауважив, що навіть у поважному віці користуватись сучасним документом це можливо та доступно!

Управління ДМС у Хмельницькій області