В Запоріжжі міграційники притягнули до відповідальності роботодавця, який незаконно працевлаштував…

В Запоріжжі міграційники притягнули до відповідальності роботодавця, який незаконно працевлаштував громадянина Азербайджану

В Запоріжжі міграційники притягнули до відповідальності роботодавця, який незаконно працевлаштував громадянина Азербайджану

В області, в рамках практичної фази операції «Мігрант», продовжуються посилені заходи щодо контролю за дотриманням міграційного законодавства громадянами.

Так, сьогодні працівники Управління міграційної служби, разом з представниками Управління міграційної поліції здійснили перевірку в Хортицькому районі Запоріжжя.

За результатами спільних заходів на одному із стихійних ринків міста було виявлено двох громадян Азербайджану, один з яких без відповідного дозволу працевлаштував іншого на точку реалізації овочів  жителям району.

Стосовно порушників міграційного законодавства Хортицьким відділом УДМС було складено адміністративні протоколи за порушення правил працевлаштування за ст. 203 та ст. 204 КУпАП відповідно.

Загальна сума штрафів склала 3740 гривень.

Міграційна служба вкотре попереджує громадян, що  незаконне працевлаштування іноземців тягне за собою адміністративну відповідальність.

Управління ДМС у Запорізькій області