У Новоселиці паспортами у вигляді ID-картки документовано учасника АТО, а також – власника паспорта…

У Новоселиці паспортами у вигляді ID-картки документовано учасника АТО, а також – власника паспорта радянського зразка

У Новоселиці паспортами у вигляді ID-картки документовано учасника АТО, а також – власника паспорта радянського зразка

Працівники Новоселицького відділу УДМС у Чернівецькій області у взаємодії  зі співробітниками кримінально-виконавчої інспекції Чернівецького району та ОТГ «Ванчиківці» забезпечили документування паспортом громадянина України у вигляді ID-картки 52-річного Юрія. Чоловікові було надано адміністративну послугу на підставі довідки про звільнення з місць позбавлення волі та паспорта громадянина СРСР зразка 1974 року.

Водночас у цьому ж підрозділі днями був документований паспортом громадянина України у вигляді  ID–картки учасник АТО Олексій Гуцан.

Одружений чоловік, батько трьох дітей навесні 2015 року був мобілізований до ЗС України та після перепідготовки у травні 2015 року направлений для проходження військової служби  в зону проведення АТО в Донецьку область. Під час проходження служби Олексій підписав контракт зі ЗСУ, а навесні 2019 року під час проведення спец-операції отримав важкі поранення. На даний час перебуває вдома на реабілітації.

Сердечно бажаємо українському захиснику сил та міцного здоров’я, неодмінно повернутися  додому живим та неушкодженим і обов’язково через наступні 10 років оформити новий паспортний документ.

Управління ДМС у Чернівецькій області