Ще двоє іноземців-порушників, яких виявили на Запоріжчині, примусово покинуть Україну

Ще двоє іноземців-порушників, яких виявили на Запоріжчині, примусово покинуть Україну

Ще двоє іноземців-порушників, яких виявили на Запоріжчині, примусово покинуть Україну

Районні підрозділи Міграційної служби приймають активну участь у практичній фазі операції «Мігрант», щодо нагляду та контролю за виконанням іноземцями та особами без громадянства законодавства в міграційній сфері на території Запорізької області.

Так, Мелітопольським відділом Міграційної служби, у співпраці з місцевою поліцією, на одному із стихійних ринків, було виявлено двох громадян Азербайджану: один з яких перевищив термін перебування в Україні, а інший, порушуючи закон, надав першому житло.

Як з’ясували міграційники, стосовно першого іноземця Приморським сектором міграційної служби вже приймалося рішення про його примусове видворення за межі України, яке він не виконав.

На обох порушників міграційного законодавства складено адміністративні протоколи за ст. 203 та 205 КУпАП і накладено грошові штрафи.

Стосовно незаконного мігранта підготовлено позов до суду щодо його примусового видворення за межі країни із забороною в’їзду.

В цей же час,  фахівцями Приморського сектору УДМС було прийнято рішення про примусове повернення за межі України ще одного порушника міграційного законодавства, громадянина Російської Федерації, який не виїхав до РФ після закінчення терміну дії його посвідки на тимчасове проживання в Україні.

Стосовно росіянина фахівцями сектору було складено протокол про адміністративну відповідальність за ст. 203 КУпАП, накладено грошовий штраф та прийнято рішення про його примусове повернення до РФ.

Управління ДМС у Запорізькій області