Паспорт вперше в день народження

Паспорт вперше в день народження

Паспорт вперше в день народження

Саме так і зробив Ростислав, який зранку, у день свого 14-річчя, завітав до Каланчацького сектору Управління ДМС у Херсонській області для оформлення паспорта громадянина України вперше.

Ростислав надав необхідні документи: свідоцтво про народження, реєстраційний номер облікової картки платника податків, паспорти батьків, довідку про реєстрацію місця проживання.

Ростислав знає, що перший паспорт оформлюється БЕЗКОШТОВНО, строком 20 робочих днів, термінового оформлення для першої ID-картки не передбачено.

Але Ростиславу було цікаво дізнатися, як завантажити ЧАТ-БОТ у Вайбер або Телеграм онлайн-помічник, який допоможе слідкувати за станом оформлення його паспорта і отримати повідомлення про готовність документа.

Каланчацький сектор УДМС звертає увагу батьків та школярів, яким виповнилося 14 років, на необхідності СВОЄЧАСНОГО оформлення першого паспорта громадянина України.

Посилання на ЧАТ-БОТИ ви завжди можете знайти на сайті ДМС: https://dmsu.gov.ua/services/chat-bot-viber.html https://t.me/DMSU_service_bot та на інформаційних стендах, розміщених у приміщеннях Міграційної служби.

Управління ДМС у Херсонській області