Зустріч з іноземними студентами Тернопільського національного медичного університету імені І. Я.…

Зустріч з іноземними студентами Тернопільського національного медичного університету імені І. Я. Горбачевського

Зустріч з іноземними студентами Тернопільського національного медичного університету імені І. Я. Горбачевського

13 вересня 2021 року заступник начальника УДМС у Тернопільській області – начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Тетяна ЛОБАЧ  провела зустріч із студентами-іноземцями,  які навчаються у Тернопільському національному медичному університеті імені І. Я. Горбачевського.

У ході зустрічі Тетяна ЛОБАЧ  роз’яснила майбутнім лікарям норми чинного законодавства стосовно порядку перебування іноземців на території України.

Розповіла студентам про особливості оформлення та обмін  посвідки на тимчасове проживання, надала практичні рекомендації стосовно реєстрації місця проживання, відновлення документів у випадку втрати, недопущення порушень міграційного законодавства .

Наголосила, що іноземні громадяни повинні завжди мати з собою документи, які посвідчують  особу та підтверджують легальний статус.

На завершення зустрічі Тетяна ЛОБАЧ відповіла на численні запитання студентів та дала низку порад з питань безпечного перебування іноземних громадян на території України.

Сподіваємось, що ця зустріч стане корисною для  студентів-іноземців, а нові знання обов'язково допоможуть у майбутньому.

Управління ДМС у Тернопільській області