У Новоселиці примусово повернуть громадянку Молдови, у Чернівцях двох її співвітчизників оштрафовано

У Новоселиці примусово повернуть громадянку Молдови, у Чернівцях двох її співвітчизників оштрафовано

У Новоселиці примусово повернуть громадянку Молдови,  у Чернівцях двох її співвітчизників оштрафовано

Працівники Новоселицького відділу УДМС у Чернівецькій області спільно зі співробітниками ВПС «Мамалига» Чернівецького прикордонного загону та відділу поліції Чернівецького району з місцем дислокації у м. Новоселиця виявили громадянку Молдови,  яка намагалась перетнути державний кордон України. Іноземка перебувала в Україні з метою проведення релігійної діяльності, однак перевищила терміни перебування.

Жінку притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 КУпАП та накладено стягнення. Керівництвом УДМС у Чернівецькій області прийнято рішення про її примусове повернення до країни походження.

Водночас працівники Чернівецького відділу УДМС у Чернівецькій області виявили в обласному центрі двох громадян Молдови, які ухилялися від виїзду з України по завершенні терміну перебування.

Обох іноземців  притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 КУпАП та оштрафовано. По обом випадкам вживаються заходи з притягнення до адміністративної відповідальності приймаючої сторони – мешканців Чернівців, громадян України.

Управління ДМС у Чернівецькій області