УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Одесі проведено робочу зустріч керівництва Головного управління ДМС України в Одеській області…

В Одесі проведено робочу зустріч керівництва Головного управління ДМС України в Одеській області з представником Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні та представниками ГО «Десяте квітня»

В Одесі проведено робочу зустріч керівництва Головного управління ДМС України в Одеській області з представником  Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні та представниками ГО «Десяте квітня»

Сьогодні   проведено робочу зустріч  керівників  Головного управління Міграційної служби Одещини із представником  Управління Верховного Комісара  ООН у справах біженців в Україні Кароліною Ліндхольм Біллінг  та співробітниками ГО «Десяте квітня».

В рамках зустрічі були обговорені  окремі питання підтримки УВКБ ООН різним категоріям населення, які знаходяться під ризиком без громадянства, включаючи напрямки ідентифікації осіб без громадянства.

Окрему увагу приділили  заходам щодо документації  внутрішньо переміщених осіб , біженців та шукачів притулку, також обговорено проблемні питання, які виникають під час процедури визнання особою без громадянства.

Начальник Головного управління  Олена Погребняк розповіла про проблемні питання, які виникають під час  документування вищезазначених  категорій осіб.

За результатами аналізу співпраці були обговорені шляхи надання  ефективнішої  допомоги біженцям та особам, які потребують додаткового захисту та особам, які знаходяться під ризиком без громадянства.

Головне управління дякує представнику  Управління Верховного Комісара  ООН у справах біженців в Україні Кароліні Ліндхольм Біллінг  та співробітникам  ГО «Десяте квітня» за тісну співпрацю.

Головне управління ДМС в Одеській області