УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Глибоці транзитеру нелегалів скорочено термін перебування, у Кельменцях примусово повернуть громадянина…

У Глибоці транзитеру нелегалів скорочено термін перебування, у Кельменцях примусово повернуть громадянина Молдови

У Глибоці транзитеру нелегалів скорочено термін перебування, у Кельменцях примусово повернуть громадянина Молдови

В рамках проведення міжвідомчої операції «Мігрант» працівниками Глибоцького віділу УДМС у Чернівецькій області на підставі обґрунтованого звернення ГУ НП у Чернівецькій області та клопотання 31-го прикордонного загону ДПСУ прийнято рішення про скорочення строку тимчасового перебування на території України громадянина Туреччини, який намагався незаконно переправити через державний кордон громадянку Ірану. Наразі іноземця зобов’язано самостійно виїхати за межі України у визначений термін. 

Також працівниками Кельменецького відділу УДМС спільно зі співробітниками Дністровського РВП ГУ НП у Чернівецькій області під час проведення перевірки виявлено громадянина Республіки Молдова, який умисно не виконав рішення про заборону в’їзду строком на 5 років та незаконного перебував на території України.

Іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203-1 КУпАП та оштрафовано. Керівництвом УДМС у Чернівецькій області прийнято рішення про його примусове повернення до країни походження.

Управління ДМС у Чернівецькій області