УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Україна за ID!

Україна за ID!

Українці надають перевагу паспорту громадянина України у формі ID-картки та активно замінюють свої старі паспорти-книжечки. Так, Нововодолазький селищний голова Олександр Єсін звернувся до Нововодолазького сектору ГУ ДМС у Харківській області за оформленням сучасних біометричних документів – паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Переваги ID-картки полягають у тому, що цим документом не може скористатися жодна інша особа, оскільки такий паспорт надійно захищений від підроблення і є одним з кращих за якістю серед біометричних паспортів у багатьох країнах світу, ID-картка містить електронний безконтактний чіп, який неможливо змінити або скопіювати, ID-картка є більш зручною та зносостійкою ніж паперовий аналог, а також технічно відповідає міжнародним вимогам до проїзних документів.

Користування електронними послугами та сервісами, які наразі активно впроваджуються в Україні, є доступним, у першу чергу, саме для власників біометричних документів. Українці обирають ID!

Головне управління ДМС у Харківській області