Протягом тижня на Черкащині виявлено 24 порушника міграційного законодавства

Протягом тижня на Черкащині виявлено 24 порушника міграційного законодавства

Протягом тижня на Черкащині виявлено 24 порушника міграційного законодавства

На території Черкащини триває оперативно-профілактична операція «Мігрант», практичний етап якої завершиться 01 жовтня. Під час відпрацювань працівники Міграційної служби перевіряють документи громадян, встановлюючи порушників міграційного законодавства серед іноземців та громадян України.

Перевіряючи продовольчий ринок у м. Звенигородка працівники Звенигородського відділу Управління ДМС у Черкаській області та Звенигородського районного відділу поліції виявили 57-річну громадянку Російської Федерації. Іноземка перебуває в Україні понад дозволений строк перебування ‒ більше 90 діб протягом 180. За порушення міграційних правил на неї складено адміністративний протокол за ст. 203 КУпАП та накладено штраф у 1734 грн. Відповідно до прийнятого стосовно неї рішення про примусове повернення до країни походження, самостійно покинути територію України громадянка РФ зобов’язана до 30 вересня 2021 року.

Христинівські міграційники примусово повертають додому 22-річну громадянку Держави Ізраїль. За протермінування дозволеного строку перебування в Україні вона сплатить штраф у 2550 грн відповідно до ст. 203 КУпАП. До країни громадянської належності повинна потрапити до 27 вересня, інакше їй загрожуватиме примусове видворення та заборона в’їзду в Україну.

Протягом тижня Уманським, Звенигордським, Золотоніським, Смілянським, Черкаським відділами, Придніпровським, Соснівським відділами у м. Черкаси, Жашківським, Катеринопільським, Монастирищенським, Христинівським секторами Управління ДМС у Черкаській області виявлено 24 порушника міграційного законодавства, з яких 11 – нелегальних мігрантів. Загалом на них накладено штрафів у розмірі 50 354 грн.

Управління ДМС у Черкаській області