Операція «Мігрант»: на Полтавщині міграційниками видворено громадян РФ - порушників міграційного…

Операція «Мігрант»: на Полтавщині міграційниками видворено громадян РФ - порушників міграційного законодавства

Операція «Мігрант»: на Полтавщині міграційниками видворено громадян РФ - порушників міграційного законодавства

Нагадаємо, з 1 вересня на території Полтавської області триває активна робота з виявлення порушників міграційного законодавства під умовною назвою «Мігрант».

Так, 15 вересня працівниками УДМС у Полтавській області під час проведення профілактичних заходів на території міста Горішні Плавні виявлено 2-х громадян Російської Федерації, які не виконали в установлені строки рішень про примусове повернення з України.

Горішньоплавнівським відділом УДМС в області подано до місцевого суду адміністративні позови щодо примусового видворення порушників міграційного законодавства.

16 вересня на виконання судових рішень міграційниками Управління затримано нелегальних мігрантів та видворено з території України через КПП Гоптівка.

Загалом з початку проведення практичного етапу операції «Мігрант» виявлено 138 порушників міграційного законодавства, 55 нелегальних мігрантів, прийнято 43 рішення про примусове повернення та 17 рішень про заборону в'їзду. За результатами проведених цільових заходів накладено більше 295 тисяч гривень штрафів.

Управління ДМС у Полтавській області