Плідна робота Тернопільських міграційників

Плідна робота Тернопільських міграційників

Плідна робота Тернопільських міграційників

Працівники УДМС у Тернопільській області продовжують виконання заходів під умовною назвою “МІГРАНТ”.

У ході проведених заходів щодо протидії нелегальній міграції за інформацією Збаразького відділу УДМС у Тернопільській області виявлено суб’єкт підприємницької діяльності, який (ймовірно) використовував найману працю громадян КНР. З метою виявлення всіх зацікавлених осіб, спільними заходами за участі секторів організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Тернопільській області та Тернопільського відділу № 1 було виявлено незадекларовону працю двох громадян Китайської Народної Республіки. Щодо громадянина України, який не дотримувався встановленого порядку працевлаштування іноземних громадян складено протокол за ст. 204 КупАП та стягнуто штраф у користь держави в сумі 3400 грн., Громадян КНР притягнуто до адміністративної відповідальності на підставі ч. 1 ст 203 КУпАП та стягнуто штрафів у користь держави на суму 6800 грн.

Працівниками секторів  організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Тернопільській області та Тернопільського відділу № 1 за минулий тиждень задокументовано 6 нелегальних мігрантів, яких зобов’язано в найкоротші терміни покинути територію України.

Загалом працівниками УДМС у Тернопільській області та територіальних підрозділів за минулий тиждень задокументовано  18 порушників міграційного законодавства, прийнято 11 рішень про примусове повернення в країну походження або третю країну, 1 особу, з метою виконання рішення про примусове видворення Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області супроводжено до державного кордону. Проведеними заходами на користь державного бюджету України за цей тиждень стягнуто штрафів на суму 35530 грн.

Управління ДМС у Тернопільській області