В Управлінні ДМС у Житомирській області проведено апаратну нараду з питань оптимізації службової…

В Управлінні ДМС у Житомирській області проведено апаратну нараду з питань оптимізації службової діяльності

В Управлінні ДМС у Житомирській області проведено апаратну нараду з питань оптимізації службової діяльності

16 вересня 2021 року в Управлінні ДМС у Житомирській області проведено апаратну нараду за участі керівників структурних підрозділів, на якій обговорено результати роботи за 8 місяців 2021 року.

Засідання розпочато із привітань працівників, їх відзначення та урочистого вручення відомчих заохочувальних відзнак  ДМС та МВС за зразкове виконання службових обов’язків, особливо важливих доручень високий професіоналізм, особистий внесок при виконанні завдань, покладених на ДМС України. Нагрудним знаком «Кращий працівник МВС України» нагороджено начальника Коростенського відділу УДМС у Житомирській області Петра СЕРГІЄНКА.

Начальник Управління Анатолій ФЕДОРЧУК представив результати роботи УДМС за основними напрямами діяльності. Керівниками структурних підрозділів презентовано звіт за результатами роботи.

Окрему увагу приділено результатам проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

Під час наради проведено кількісну та якісну оцінку результатів, предметно проаналізовано проблемні питання, що виникають у процесі реалізації заходів, обговорено шляхи активізації здійснення профілактичних заходів з виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України.

Управління ДМС у Житомирській області