Результати операції «Мігрант» на Житомирщині

Результати операції «Мігрант» на Житомирщині

Результати операції «Мігрант» на Житомирщині

У рамках проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант», працівниками Житомирського та Корольовського відділів у м. Житомирі УДМС спільно із ГУНП та Держприкордонслужбою, проведено відпрацювання «Малинського ринку» у Житомирі.

За результатами перевірки  виявлено 5-х іноземців, які порушили норми міграційного законодавства. Виявлені особи є громадянами Азербайджану.

Відносно всіх порушників прийнято рішення про примусове повернення до країни походження з притягненням до адміністративної відповідальності за ст.203 КУпАП.

Окрім того, за участю регіональних органів Служби безпеки України Богунським відділом у м. Житомирі було проведено перевірку місць проживання іноземних студентів Університету «Житомирська політехніка». Проживання без відповідних документів іноземців не зафіксовано, всі перевірені особи мали посвідки на тимчасове проживання та довідки про реєстрацію місця проживання в гуртожитку університету.

Управління ДМС у Житомирській області